Godisrosor och en resa till Göteborg

Så här såg vårt tjusiga mellomys ut igår. Det självklara popcornet som fick sällskap av godisrosor och godisklubbor som vi gjort av fruktkolor.

Såg på Nyhetsmorgon på allahjärtans när @fixasjalv (kolla gärna in på Instagram) gjorde godisrosor av fruktkolor som kördes i micron några sekunder och igår kom vi på att testa själva – gott, enkelt och så roligt!

Vi rotade fram några fruktkolor ur godisförrådet och la på en tallrik, stoppade in denna i micron på full effekt i cirka 15 sekunder och tog sedan ut och formade fruktkolorna till ”blomblad”. Sedan pillade vi ihop dessa till rosor.

Och efter att de sista tonerna sjungts i mello så tog jag och maken fram en resväska och packade ihop oss. Just nu sitter vi nämligen allihopa i bilen på väg upp till Göteborg.

Idag ska undertecknad gå på Trendensers inspirationsdag för influencers, maken och barnen ska göra Göteborg och så ska vi bo över på Clarion Post.

Känns otroligt lyxigt att få ta en liten minisemester just nu. Att få hänga med bloggkollegorna Emilie, Rebecca och Johanna, bada i Posts pool tillsammans med barnen, äta hotellfrukost, gå på Universeum och för att inte tala om att få träffa min farmor imorgon.

Om ni är sugna på att kika in lite på vad vi håller på med under dagen idag så ta en kik på min Instastorie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *