Det kan man kalla entré

Min lilla loppa har sagt fler gånger än jag orkat räkna ”vill tillbaka till mitt hotell” och ”kan vi inte åka på semester igen”, mitt lilla hjärta…

Hon är verkligen en fröjd att ha med sig på resor. Att få på sig ytterkläderna en vanlig vardag kan vara som att trampa i kvicksand men att åka tåg/flyg/bil/buss, att klara av check-ins, hjälpas åt med packning, hänga med föräldrar som behöver skynda eller att bara vara i nya hotellmiljöer är lekande lätt.

Här syns Clarion Posts ståtliga lobby. Jag blir lika imponerad av den varje gång och där passade vi på att busa av oss så att två små 3,5-åriga ben kunde sitta still en stund i bilen hem.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med en kopp te. En kopp te hör kanske inte till vanligheterna, men det fanns sponsormaterial i helgens goodiebag som var just te från Friggs och det passar väl för jag behöver grubbla klart på en fråga som jag grubblat tokmycket på de senaste dagarna. Det tar upp alldeles för mycket tankeverksamhet så nu behövs det nog bara bestämmas helt enkelt.

Mitt i allt grubblande så kom härligt nog Rebecca och Aaron på besök idag och både hjälpte till med grubblerierna och bubblade loss rent allmänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *