God morgon

Vår yngsta loppa har börjat vakna ännu tidigare på morgonen med efterföljande gäspande mamma som resultat. Det är fortfarande inom spannet av vad som anses vara ”ok” som småbarnsförälder, antar jag, men skillnaden mellan mig och henne är ju att jag inte går till sängs riktigt lika tidigt som henne.

Vore kanske en idé att testa någon gång…

Och blir inte heller nerstoppade i en gosig åkpåse och runtskjutsad i en vagn några timmar senare med en vila i friska luften som följd.

Vore kanske också något att testa…

Men, fördelen med en tidig start är ju att det hinns med en del direkt. Till exempel att duka upp en lite mysigare frukost. Tidigare i veckan pannkakor och idag gröt med kokos, mack0r med vimplar på och lite tända ljus.

God morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *