Vårsol, fotboll på gatan och utflykt bara hon och jag

”Man känner ju liksom livet i sig” utbrast jag igår, lycklig över vårsolen som värmde så mycket att vi kunde damma av sneakers och vårjackor. Så. Väldigt. Trevligt.

Visst, jag uppskattar verkligen att vi har fyra årstider (det är ju faktiskt helt fantastiskt att få lov att uppleva alla förändringar på ett och samma år) men våren är svårslagen.

Man är lite svältfödd på ljus och värme och energikontot liksom tickar upp, upp, upp av vårsolen. Och så samtidigt så har man allt framför sig – hela sommaren med ännu varmare dagar, bad och grillkvällar. Ja, en får nästan nypa sig i armen.

Igår spelade jag och loppan lite fotboll på gatan innan det var dags för oss att packa in oss i bilen och bege oss på utflykt. Bara hon och jag. Det var nog faktiskt första gången det var planerat bara hon och jag sedan lilltjoffsan kom och det var så himla härligt.

Vi tog en liten avstickare och besökte premiären för en butik som öppnade i Åhus igår, en butik som jag riktigt längtat efter och det känns finemang att ha denna pärlan ganska så nära oss.

Mer om butiken och premiäröppningen kommer i eftermiddag för nu ska vi se om vi kan locka fram solen idag också och då ska vi i så fall bege oss upp i skogen. Eller det ska vi i och för sig ändå, mina lungor längtar efter friskluft och öronen efter det tysta skogsbruset.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *