Fyra timmars lekparkande

Igår var vi ungefär fyra(!) timmar sammanlagt på lekparken. Med paus för benen genom en lunch på stan. Det var så otroligt fint väder så vi bara passade på helt enkelt och fortsatte, fortsatte och fortsatte.

Vi håller oss nämligen hemma från förskolan ett tag till eftersom magvirus fortfarande härjar på loppans avdelning och jag är inte intresserad av att vi ska dra på oss något mer och nu när vi har valet att stanna hemma så tas det beslutet ganska så snabbt. Och ingen är gladare än jag när vi kan vara utomhus en massa.

Kan nog tro att det var två loppor som var ganska så nöjda, även om den stora inte ville gå hem ens efter fyra timmar i och med att det på eftermiddagskanten kom fler och fler kompisar att leka med, för båda två var som två små ljus sedan när vi åkte och storhandlade.

Idag verkar vädret dock inte vara på samma goda humör som igår, lite mer gråtrist denna tisdag, så det blir kanske lite mer inomhustid och då anar jag att vi kommer spendera lite tid i husets kök – antingen med bak eller så börjar det faktiskt bli dags för lite påskpyssel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *