Vårönskningar


Det blev ändå lekparken idag, solen tittade fram och vi vågade oss till och med på att åka den allra högsta rutschkanan, men… det var nog allt en ganska så grinig dag idag mellan varven. Vi försökte väga upp det med en stark (med betoning på stark latte) till mamman och smoothie till barnen från Ritz, men den senaste tidens sömnbrist gjorde nog sitt till att det var lite ljummet då och då. Tack och lov sprang vi på lite vänner på lekparken som gjorde att vi sken upp igen.

För att ta igen mig här hemma på kvällskvisten och nu när en faktiskt kan hoppas på våren så har jag surfat runt och fyllt på önskelistan inför vårgarderoben. Det märks att jag fortfarande är föräldraledig, efter allt klickande så verkar det råda en genomgående trend – mjukt och skönt.

Silvriga sneakers HÄR (annonslänk) / och grå och helt grymma sneakers från Adidas HÄR  (annonslänk) / rosa byxor HÄR  (annonslänk) / lång skjorta HÄR (annonslänk) / rosa klänning HÄR (annonslänk) och sist men inte minst jeans HÄR (annonslänk).

Samtliga länkar i inlägget är annonslänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *