Frukostkompensation och en tur till Ikea

I ett försök att kompensera lite för den griniga mamman under gårdagen så har jag försökt fixa frukost med den största av inlevelse och kärlek. Och tid fanns det gott om, eftersom lilltjoffsan vaknade i gryningen.

Och finns det något godare än jordgubbar och vaniljkvarg? En oslagbar kombination. Fast i och för sig, vattenmelon till… då är det fulländat.

Det blir ännu en dag hemma från förskolan eftersom det fortfarande är magvirus som går och jag tar fortfarande det säkra före det osäkra. Vi ska busa loss lite här hemma nu på förmiddagen och därefter ska vi försöka oss på konststycket att ta oss till Ikea – två barn och en utflykt till Ikea… kan väl inte bli annat än spännande.

Det står skåpinhandling på schemat och jag har väntat länge på att hitta rätt skåp till vardagsrummet här nere. När bästa Rebecca tipsade om att Ikea släpper Ivar-skåpet i en variant i plåt så sa det klick direkt.

Håll nu tummarna för att det finns några kvar till oss. Ska bli så skönt att äntligen få ordning på denna biten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *