Ett till vardagsrum

Vårt vardagsrum på nedervåningen har skymtats en hel del här inne men ovanvåningens vardagsrum tror jag nog kan vara ganska så ovisat än så länge… kan det stämma?

Vi har spenderat massor av tid här, det är nog allra oftast här vi hamnar på kvällarna eftersom barnen sover precis intill, men det har varit lite kalt och ofixat här ändå. Det är en bit kvar, men nu har vi äntligen fått upp lite på väggarna i vart fall.

Sedan ska vi ta tag i soffan som är lite… halv… ja, det är den ju bokstavligen. Det är halva vår Söderhamn (IKEA) som har delats upp mellan vardagsrummet där nere (där den fungerar som två fåtöljer) och här uppe. Men vi får nog lov att komplettera den i framtiden för att motverka att den ser så avhuggen ut.

Min stora favorit här uppe är takhöjden. Jag är så glad att maken stod på sig om att öppna upp hela vägen upp i nock och att vi dessutom hittade fantastiska takbjälkar som målarna omsorgsfullt tagit hand om.

Nu ska vi nog faktiskt tacka för den här helgen och landa just där i soffan och se något avsnitt av Husdrömmar. Frågan är dock om jag vågar se på det tillsammans med maken, ibland skojar han om att vi ska sälja detta huset och göra något nytt igen. Extra läskiga blev det där skämten när han och vår vän, som också är mäklare, började skoja ihop idag.

Är inte riktigt där ännu själv kan jag säga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *