Laxsalladsbowl

God morgon fredag! Visst är det en särskild känsla med fredag?

Har ni hunnit dricka morgonkaffe ännu? Jag ska alldeles strax hälla upp min andra kopp.

Förra helgen testade vi att göra Kjells Sallad d’Indochine som jag hört om i podcasten Trettio plus trevar, där bland annat Sofi är med som jag träffade HÄR, och slarvade ihop den tillsammans med ris till lite mer av en bowl. Det blev inte så proffsigt upplagt som i originalreceptet

Vansinnigt gott med hetta som möter salt som möter sött. Lite sushifeeling över det hela.

Just det där med sushifeeling var dock inte odelat positivt då det råkade vara det sista jag åt innan jag blev magsjuk och sådana där brukar ju kunna sätta sig lite. Så vissa associationer fanns det som behövde motas bort.

Men skulle ni vilja hitta på något annat än tacos ikväll, och inte har några sushi-möter-magsjuka-associationer, så hittas receptet HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *