Fredagsbubbel på en torsdag och shopping en lördag

Helgens första dag är här och första koppen kaffe är redan intagen. Konceptet av ”sovmorgon” eller vad som anses rimlig gå-upp-tid på morgonen förändras verkligen under dessa småbarnsår, jag hörde mig själv säga ”klockan 05-06 är ju verkligen ok” när jag stod och pratade med en vän utanför förskolehämtningen i veckan.

Undra vad jag svarat om samma samtal utspelat sig för fem år sedan..?

Fredagsbubblet korkades upp tidigt denna vecka, redan i torsdags, eftersom maken skulle vara iväg på AW igår men också för att vi hade lite att fira. Fortfarande alkoholfritt bland bubblorna men med en liten extra twist med en boll av sockervadd på toppen. (Som puttas ner i glaset precis innan första sippet)

Skulle ni vara nätshoppingsugna så har jag förresten fått tips om att det är en del bra kampanjer igång i helgen. HÄR är det upp till 20% i rabatt på barnskor. Där kommer jag kika efter vårskor framförallt till den stora loppan, till den lilla loppan har vi dessa som hon fått ta över efter sin storasyster.

HÄR får ni 20 % i rabatt om ni använder koden adv20 och jag har redan, trots klockans blyga timma, hunnit hitta ett par jeans. Koden är giltig till och med 31 mars.

Och HÄR får ni 40 % i rabatt på den dyraste varan om ni anger koden 355724 som är giltig till och med 26 mars. Mitt öga dras direkt till trädgårdsmöblerna och det kan faktiskt vara så att mitt val faller på DENNA eller så vet jag en (snart) fyraåring som hade blivit överlycklig för DENNA.

Nu ska jag fortsätta lyssna på makens roliga historia från igår, sedan bege mig mot yogan och därefter ska vi ta oss iväg på en härlig utflykt – en afternoon tea på Eriksberg. Ska bli superhärligt!

 

Samtliga länkar i inlägget är annonslänkar 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *