Oreo-tryffel, byggdag och middagsplaner

I veckan testade vi att baka Oreo-tryfflar, enligt samma princip som för Singoalla-tryfflarna som syns HÄR, och det är bara för gott. Passade på att slå in några för grannarna att få testa också.

Maken verkade ge dessa bra betyg för när jag öppnade burken dagen efter, för att packa ner några när vi skulle hem till vänner, så fanns det bara två kvar minsann.

Det är i vart fall bara att mixa ihop ett paket Oreo-kakor med ett paket Philadelphia-ost till en smet, låt stå i kylen en stund så blir det lättare att rulla bollar av den och rulla sedan lagom stora bollar och släng in dessa i frysen en stund.

Smält under tiden två paket vit blockchoklad (vi använde ICAs om jag minns rätt) och doppa sedan bollarna i den smälta chokladen.

Slurp!

Alldeles precis nu är våra kroppar möra efter att ha jobbat på projekt-bygga-utedäck hela dagen. Barnens fina mormor tog tjejerna en sväng till lekparken och tog sedan med sig den stora hem på övernattningsmys. Så vi har fått massor av effektiv tid att röja på, verkligen guld värt.

Det har också hänt väldigt mycket spännande saker denna veckan och veckan har faktiskt varit så fullspäckad att jag inte riktigt hunnit med. Eller i vart fall inte hunnit berätta om allt. Kikar ni in HÄR hos Rebecca så finns en liten hint om de spännande sakerna.

Men på tal om att röja på så borde jag röja in mig i duschen för vi ska (alldeles snart också) bege oss hem till Max och Carro för att bli bortskämda med trerätters ~ så väldigt väldigt lyxigt.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *