Samma människor men båda på utsidan

Det är knappt att jag kan förstå att jag har varit gravid för mindre än ett år sedan och än mindre kan jag förstå att det verkligen var Juni som låg i den där magen.

Det pirrade till i hjärtgropen när jag skulle leta fram den här bilden och jag tänkte för en sekund (och för första gången sedan hon kom) att jag saknade magen. Men sedan kvicknade jag till igen och då kändes det väldigt väldigt skönt att hon nu finns här på utsidan, hos oss.

HÄR kan ni läsa om när vi var i graviditetsvecka 28 och jag hade svårt att tänka mig att vi skulle bli fyra.

Annars har vi egentligen bara fått klart utedäcket (det blev förresten trall, jag blev nerröstad…) och därefter röjt i ordning huset idag. Trädäcket har varit ett riktigt slit hela helgen, men ack så fint det blev.

Fastän att jag blev nerröstad….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *