En dag med flow

Vissa dagar… Igår var en dag med… flow. Jag gapade till och med av förvåning ett par gånger.

När den stora tjejen klädde på sig själv (och utan några direkta tjat/mutor/hot) på morgonkvisten men kanske framför allt när hon gick hela vägen hem från förskolan – trallandes, hoppandes i någon vattenpöl och samtidigt som hon berättade historia efter historia som fick hennes mamma att skratta.

Visst, jag tycker ståbrädan till vår Bugaboo är otroligt praktisk men det är några kilon att putta på allt som allt och det är några mil som gåtts de senaste månaderna så ombytet kändes fint.

Och efter en lunch för mig och lilla loppan och mellanmål till den stora loppan så premiäranvände vi utedäcket och det var så varmt att en sommarkänsla nästan infann sig.

När Juni somnade för eftermiddagsvila tog jag en bok och Althea iPaden. Det kan ha varit några månader sedan jag fick tillfälle att öppna en bok och när jag nu gjorde det, med mina små tjejer nära och kaffekoppen i högsta hugg så var det nästan att en fick gåshud av välbehag.

Och om det kanske är någon som sitter instängd på ett kontor hela dagen igår och tänker nu ”meeeeeen kom iiiiigen…” av allt det här sötsliskiga så tänk på den rekordlånga vabruari vi genomled, alla dagar i lekparken då det varit snålblåst och snöblandat regn och alla mil med vagnen med två barn och oftast halva affärens matvaror ilastade.

Visst får vi tillåtelse?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *