Middag hos vänner

I lördags, när vi hade slitit med utedäcket hela dagen, så bjöd Max och Carro hem oss på trerätters, gott i glasen och sällskapsspel till sena nattimman. Så otroligt gott, fint och för att inte tala om roligt,

Vi spelade ett spel som gick ut på att svara likadant i olika ”par-påståenden”, efter en knackig start där jag hann tänka ”känner vi inte varandra alls” så spurtade jag och maken in på slutet och tog hem seger. Många skratt var det minst sagt mellan varven.

Och så tacksam jag är för de fina vänner vi har runt om oss.

Idag har för övrigt också varit en sådan där vänner-dag. Började med morgonpromenad med två vänner och deras små som vi sedan avslutade med så god andra-frukost hemma hos Frida. Därefter så dundrade jag och Juni in hos Rebecca vid lunchtid och njöt lite av deras ljuvliga hus och planerade storheter tillsammans.

Fina dagar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *