Bubbies och födelsedagspresent

Vi avslutade den fantastiska gårdagen med middag och fika hemma hos päronen i Hällevik och råkade faktiskt bryta donuts-traditionen för att vi fick feeling och ville prova Bubbies.

Vi må vara sist på bollen gällande dessa glass… kakor..? (För visst var det ungefär förra våren som de var en grej?) och de smakade helt ok. Eller jo, men de var goda.

Det var bara att… själva ytterdelen var som ett konstigt skinn, på något sätt, och det gav (fakiskt) lite konstig första-känsla som liksom hängde i sedan. Men visst, kul var det i alla fall att prova.

Och så var det ju det där med flow… Flowet har varit alldeles som bortsprunget här hemma idag. Alldeles härligt nog sammanträffande med att jag skulle ordna med det sista ”lilla” inför maken födelsedag imorgon. Om någon skulle vilja veta hur det är att lösa köpa-väldigt-stor-födelsedagspresent-i-sällskap-av-två-småbarn-projektet så kommer en uppdatering om det efter morgondagen.

För imorgon är det min älskade Andreas födelsedag – som vi ska fira honom. Och jag håller alla tummar jag har för att han gillar vår födelsedagspresent, om han hade vetat vad som krävdes för att få hem den så…

2 Kommentarer

  • Hej! Vad kul att du provat Bubbies. Runt om glassen är det Mochi, en sötad rispasta – och visst har du rätt i att det är speciellt vid första tuggan. Ibland tar det ett tag att vänja sig vid konsistensen, men efter ett tag brukar de flesta älska Bubbies <3 Allra bästa hälsningar!

    @bubbiesnorden

    • Men så roligt att få veta mer! Nu ska jag köpa ännu fler och testa runt bland de olika smakerna! Och kul också att ha lite extra info att sprida – toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *