Vi kände på sommaren litegrann

 

”Ni vet om att det faktiskt bara är vår ute än så länge..?” Sa maken med en något skarp ton när jag och stora tjejen valde att gå ut med bara ben. Han den där maken som ibland verkar oproportionerligt rädd för att vi ska bli förkylda (igen).

Men… vi ville inviga våra nya klänningar, när det var kalasdags och allt, och eftersom det sägs att det väntas snö i veckan så varför inte passa på när vårsolen lyser lika varmt som sommarsolen?

Det är något barnsligt roligt med att matcha varandra. Jag både älskar när tjejerna matchar varandra men också när jag får vara med på ett hörn.

Förstår ni då hur glad jag är över att min vän Olivia introducerat mig för MILK Copenhagen, som hon är försäljare åt, där en hel del i kollektionen kan matchas mellan mamma och dotter?

Jag kände faktiskt inte till märket sedan innan och blev därför så positivt överraskad när Oliva kom hem hit och visade upp alla kläderna för mig och några vänner. Och jag förstår verkligen varför vissa av plaggen redan sålt slut.

Och visst blir hjärtat extra varmt när man hör ”vad fina vi är mamma”…

MILK Copenhagen hittar ni HÄR men helst av allt vill jag så klart gynna Olivias försäljning så mitt förslag är att ni kikar in katalogen på nätet och skulle ni hitta något som faller er i smaken eller har några frågor så kontakta Olivia genom att skicka ett direktmeddelande på Instagram –> @olivia_milkcopenhagen.

Nu ska vi röja klart det sista här hemma och sedan ska jag landa i soffan en stund och vila ögonen lite på vårt nya beroende – den helt galna serien Shameless.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *