Påskbus

Påsken här hemma går i vissa delar ganska så obemärkt förbi, till exempel gällande det där pyntande… vi har pyntat ett träd utomhus… det är nog faktiskt det enda som pyntats, och lite får vi nog skylla på det fulla schemat.

Men något som det inte råder brist om denna påsken är tid med vänner. Och det är ju faktiskt bland det bästa en kan fylla sin tid med.

Igår nyttjade vi det fina solljuset och grillade på stranden med ett gäng vänner, alldeles snart ska vi iväg på middag hemma hos vänner och imorgon är det besök på hela två(!) stycken bondgårdar som väntar. På den senare av de två ska vi få träffa Kajsa och Viktors lilla August, som har hunnit bli fyra månader, och som vi längtat.

Och visst, lite påskpyssel har det blivit. Här ovan syns ett av det busigare slaget. Vi fyllde äggskal med färg och den stora loppan fick sedan skapa konstverk genom att kasta dessa på vit målarduk utomhus. Så väldigt väldigt roligt.

Och nej, föräldrarna kunde inte hålla sig ifrån att testa. Som att bli barn på nytt.

Enda ”lilla” missen föräldrarna gjorde var att glömma att byta kläder på loppan som råkade få orange och blå färg på sin Mini Rodini-jacka. Där höll mamman andan ett tag, men vi lyckades (tack och lov) att få bort det i tvätten.

Nu måste jag måla på mig ett ansikte för snart är det dags att hoppa in i bilen…

Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *