Ryggsäcksletande

För allra första gången i mitt (vuxna) liv så letar jag aktivt efter en ryggsäck. Jag har varit allt annat än frälst i denna form av väskor (dock haft en stark förkärlek för väskor i alla andra former) och lyckades till och med ryggsäcksvägra i fem år av juridikstudier.

Men på den senaste tiden så har jag börjat tänka att det vore väldigt praktiskt med barnen, i och med att båda blir mer och mer rörliga och även att skötväskan inte behövs riktigt i samma utsträckning.

För att det ska bli en ryggsäck så vill jag i och för sig gärna att det praktiska ska kombineras med något fint.

Den första på bild hittade jag HÄR och den andra från samma märke är också väldigt väldigt fin, men nog något för liten…, men DENNA färgen är ju magisk. Den färgen var så fin att jag nog försöker övertyga mig själv att den visst det räcker i storlek.

Hittade också DENNA hos Boozt som också fanns i färgen rosa (som jag så ofta faller för). Och DENNA ifrån Kendall + Kylie hade i och för sig inte heller varit fel, men prislappen stoppar mig nog minsann. Hos Boozt hittade jag också en hel del fina från märket Herschel, men kanske att de är något för sportiga..?

Ja ja… vad är en bal på slottet… Nu ska vi besöka första bondgården och då Äggadan på Brinkagården – som vi galet nog är lite sena till. Vi vaknade (hör och häpna) 9.43 idag. Helt vansinnigt.

Och om någon skulle sitta på ett toppentips gällande ryggsäckar så känn all frihet att utnyttja kommentarsfältet fritt.

 

Samtliga länkar i inlägget är annonslänkar 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *