Påsken över men påsklovet snart här

Idag var påskens sista dag, och därmed familjens sista lediga dag ihop, men imorgon så startar faktiskt påsklovet här hemma. Känns lite baklänges på något sätt att ha påsklov efter påsken… eller brukar det vara så?

Vi har ju inga skolbarn här hemma (ännu)men då stora loppan är så kallat 15-timmarsbarn på sin förskola (det vill säga de timmar hon får vara på förskola nu när jag är föräldraledig) så går vi på samma regler som för skolan och då är vi lediga alla lov och studiedagar. Och eftersom skolorna här i vår kommun har lov denna veckan har vi likaså.

Annars har vi mest försökt hantera vädrets nyckfullhet idag – promenad i förmiddagssolen, storhandling mitt i snökaos och sedan kvällsgrillning i solen. Aprilväder minst sagt…

Och så hänger vi, precis som alla andra dagar, på en av husets mest populära ytor – inomhusgungan och de romerska ringarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *