Grillning i isvindar

På tal om det här med sommarmat och närmare bestämt grillning så spenderade jag och tjejerna hela gårdagen tillsammans med bonuslillasyster och tjejernas kusin.

Vi tyckte en lunchgrillning på stranden i Hällevik verkade som en toppenidé. I vart fall när vi satt vid frukostbordet och planerade och kikade ut på den soliga solen.

Det vi inte riktigt hade tagit reda på var hur kallt det var i verkligheten där ute.

Men grillning blev det. Visserligen i isvindar, men grillning blev det till slut. Och som vi skrattade åt hela grejen. Och ja… vi valde att ta kaffe inomhus sedan.

Inte förrän klockan började närma sig middagstid traskade jag och tjejerna mot busshållsplatsen (stora loppan älskar att åka buss och den lilla sover som en stock av skumpanet, så ofta väljer vi att ta bussen istället för bilen) och väl i väntan på bussen så kom jag på att vi stod där på exakt samma busshållsplats som jag stått miljoners (typ) gånger och väntat på skolbussen. Nu stod jag där som mamma med mina två barn, den ni.

Och visst är det något tjusigt över det där fiskeläget som jag vuxit upp i?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *