Gult är allt annat än fult

Annonslänkar hittar ni här: 

Klänning med rosettknut / Regnjacka i mitten / Kortärmad topp med volangärm / Tröja /  Regnjacka nere till höger / Maxiklänning som också finns i vitt / Maxikjol /

Gult är nog faktiskt inte någon färg som ögonen dragits mot tidigare. Men så nu, kan jag inte sluta leta efter plagg med den gula färgen. Allra mest favoriseras den ljusgula-citroniga-färgskalan.

Dessa kläderna här ovan är bara ett litet axplock av vad jag sparat på min wish list just nu. Och ett tips är att kolla in jackan i mitten för den är nedsatt med 25% just nu. Den klickade jag hem attans fort för, handen på hjärtat, så vet vi att regnjackor är ganska så gångbara i det här landet och jag ville inte att den skulle hinna ta slut.

Och den nyfunna kärleken till gult verkar ha spridit sig till andra delar också för jag går och dagdrömmer om att fylla trädgården med citrongula blomster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *