Ihoppackade och förflyttade till Stockholm

Det var några ”om och men” innan vi tog oss iväg på vår resa (typ som ett befarat sjukt barn och inte mindre än två nästan missade tågavgångar) men nu är vi (äntligen) på plats i Stockholm.

Vi har 11 dagar som vi ska vara här uppe, hela vår lilla familj, och det är så lyxigt att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mig. Ikväll står Danny Saucedos krogshow på schemat och finalen kommer vara John Mayer nästa söndag… Där mellan en väldig massa kompishäng. Och så kan det vara så att det passas på med ett möte också när vi ändå är på plats.

När vi ska få lov att vara på plats så här länge så är det nästan som att vi kan leka lite att vi bor här. Bara för en liten stund.

Och vet ni vad – precis nu är det dags för tjejkväll, trerätters och Danny Saucedo på scen… Så efterlängtat häng och jag är så vansinnigt glad att vi lyckades komma runt alla de där hindren som råkade hoppa fram.

Och förresten… ”Någon” fick feeling i frisörstolen i onsdags och trots att jag fortfarande hajar till lite mot min spegelbild så är jag toknöjd.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *