Hej från Stockholm

Ett litet hej från Stockholm och från när de stora tjejerna åt lunch tidigare idag. Och överst syns vilken som blivit favoritleksaken hos Juni. Hon sprang så mycket igår att benen knappt bar henne mot kvällskvisten.

Vi i vår lilla familj tillsammans med Anna, som också är upprest hemifrån, bor hemma hos Lisa och Rikard som bor tillsammans med sina två tjejer ute i Täby Kyrkby och vi har lekt, gått på promenad, spanat in Täby Centrum, suttit på uteplatsen och druckit ett glas bubbel, gjort rutschkana av vardagsrumssoffan och ikväll väntar grillning och ett bad i poolen.

Så ljuvligt att få umgås med vänner på detta vi-kommer-och-flyttar-in-sättet, se barnen leka tillsammans, få rå om varandras barn lite också.

Och så igår var jag, Lisa och Anna och såg Danny. Det var bra. Så klart också superlyxigt bara för att få vara ute med tjejerna och äta god mat, men showen var så bra och mycket mer intim än jag kanske hade förväntat mig samtidigt som att det visuellt var en otrolig föreställning. Bara en massa superlativ helt enkelt.

Så bra att vi sitter och försöker boka en gång till i höst… (Nej, min man vet inte riktigt om detta ännu…)

Men nu ska jag se om kocken kanske vill ha en extra hand i köket eller om lekteamet vill ha en till superhjälte med i leken.

Hoppas att ni har en fin lördag!

 

Och klicka gärna på hjärtat här under för de inlägg (om du tycker om inlägget) så blir jag glad och vet också mer om vad som uppskattas här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *