En Valborgshelg utan eld

Det är (faktiskt) nästan så att jag inte ens tänkt på att det är valborgsmässoafton idag. Annat hade det varit för några år sedan då en bodde i Uppsala – då var det lite mer champagnegalopp och mindre lekparkshäng.

Något som många säkert gjort denna helgen, och vi likaså, är att tända grillen. Här syns lite av grillbuffén som dukades upp hemma hos Lisa och Rikard igår. Det är alltid roligt att få ny inspiration för de där sakerna som vi alla gör hemma (grill, tacos osv osv) och Lisa och Rikard hade en magisk sås/dressing till grillningen som var sådär perfekt sötstark och som fick alla runt border att tystna och mumlande framföra ’mmmm mums mums slurp’. Måste fråga igen vad den innehöll…

Ingen gick i alla fall hungrig från bordet efter den goda buffén och lite senare, efter barnens läggning, satt vi i bubbelpoolen och pratade om livets alla delar tills vi blev skrynkliga om händerna av det varma vattnet.

Härliga stunder…

På tal om ny inspiration så är det också härligt för en kaffeälskare som undertecknad att få smaka på andras kaffevanor. Denna helgen uppstod en pånyttfödd kärlek till podd-kaffe ~ vansinnigt bekvämt men också mycket godare än jag minns det.

Kanske kanske att det hade tärt lite för mycket på plånboken att hemma där jag kan hinka en och en annan liter om dagen?

Hur som – gott är det och ombyte förnöjer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *