Denim

Annonslänkar hittar ni här:

Jeansjacka med volang  /  Lite mörkare jeansjacka / Jeansjacka med blombroderi /

God morgon! Efter lördagens framplockande av jeansjackan så kom jag in i en denim-mysbubbla och kunde inte riktigt hejda mig när jag inspirationssurfade. Ovanför hittar ni några av de jackor jag klickade in på under söndagssteken och jackan med broderierna är verkligen en storfavorit just nu.

Annonslänkar hittar ni här:

Jeans med hög midja  /  Blekta momjeans  / Mörkare momjeans

…sedan letades det in på lite jeans med den skönaste av passformer…

Annonslänkar hittar ni här:

Shorts HÄR,  HÄR och HÄR

…och till sist landade jag, med lite sommarkänsla, bland shortsen. Kanske att en skulle behöva någon meter till i benlängd för att kunna bära upp de här – eller är det kanske bara att tuta och köra? För visst kom alla de där sommarkänslorna på en och samma gång igår när temperaturen steg upp till 17 grader.

Vi hade en snart-fyraåring som premiärbadade i baljan utomhus – v i l k e n  känsla! Och förresten… (på tal om bad) så kunde jag inte hålla mig ifrån att klicka hem den HÄR på några dagar sedan. Vi som inte ens har någon pool… men vi kan ju alltid blåsa upp den och komma på oväntat besök hemma hos Rebecca i sommar. Kika in på hennes Instagram (@centren) så förstår ni vad jag menar – sådan drömdrömmig uteplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *