En försenad födelsedag

Några minuter har vi kvar av söndagen och kanske bara någon mer minut tills mina ögonlock inte längre håller sig uppe. Det blev en tidig uppstigning denna söndag eftersom vi bestämt oss att överraska min mamma med frukost.

(Vi var också något trötta eftersom vi haft rackarns trevligt igår med våra vänner till sena nattetimman.)

Min kära mor fyllde år när vi var i Stockholm och att missa varandras födelsedagar är inte sådant vi brukar hålla på med så det kändes kanske lagom roligt i hjärtat att råka missa hennes dag. Rosébubbel och frukostknäckepizza fick bli en fin start på det försenade firandet.

Och ser ni så fint de har det på den så kallade glasverandan? Och blommor skickade vi barn med bud på hennes födelsedag förra söndagen. Härligt att de fortfarande står sig så fina.

 

Världens största grattis, i efterskott, till dig min älskade mamma. Du är min allra största idol och förebild och så väldigt väldigt lycklig jag är över att ha dig i mitt och våra liv… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *