Vår helg

Kanske vore det mest på sin plats att önska denna nya vecka välkommen istället men helgen som passerade var så fin att den nog ändå får lite mer utrymme.

Vi började med att äta fredagsmellanmål utomhus i baddräkter.

Sedan premiärade vi utomhusmiddag och undertecknad stod för grillandet. Det bästa med att grilla med kolgrill är att en kan fortsätta grilla desserten på den fina glöden som blir över.

Vi grillade marshmellows som ackompanjerades av de allra sista resterna av denna glassen.

På lördagen premiärade vi ännu mer genom en premiär på utomhusbad, i och för sig med uppvärmda pooler, men ändå.

Althea fick ansiktsmålning, som hon tack och lov badade bort fort (mamman var något rädd för den ”snygga” brännan som skulle blivit annars), jag glömde smörja in mig och antog en något mer röd hudton, vi testade vår nya picknickfilt och Juni sov i hela tre timmar och så badade vi massor.

Efter badet landade vi en stund hemma hos päronen och bjöds på glass och god frukt. Och så kunde jag inte låta bli att tycka att mitt barndomshem är så väldigt väldigt fint. Det är det i och för sig alltid, men nu när allt det gröna tar fart så får det en helt annan dimension.


Och söndagen bestod av allt ifrån fotbollsträning för stora loppan till hemkomstvälkomnande av Andreas pappa till cykelpremiär för vår yngsta loppa (mycket premiärer denna helg…) och så avslutade vi med pizzabuffé hemma hos Max och Carro.

fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *