Hemma igen

Vi är hemma igen. Och har idag haft en helt vanlig dag, mitt i allt det ovanliga.

Den stora skillnaden är att jag märkt ett större behov att ta det alldeles  lugnt. Och ha det ganska så tyst.

Så det har vi gjort. Jag och lilla loppan åkte och storhandlade (lyckades för övrigt med konststycket att både storhandla och handla hem fem säckar med plantjord med en bebis som sällskap), vi åt jordgubbar med mjölk till mellanmål när vi hämtat hem storasyster, lagat storkok och så har jag varit och tränat. Ungefär så.

Och nu har jag precis fyllt upp den kurrande magen med en kvällsskål med tonfisk, bönor och knäckebröd. Låter som en påtvingad nyttighet av något slag, men faktiskt inte alls, utan en av mina favoriter.

(Ja, jag hade mycket hellre stoppat i mig mjölkchokladet som jag vet finns nere i den tredje kökslådan till höger. Men den ska jag ha till ett bak senare i veckan så det är bara att hålla fingrarna i styr.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *