En liten sminkvrå

Vårt hus är inte väldigt väldigt gammalt, men tillräckligt gammalt för att bjuda på en hel del skrymslen och vrån.

Precis utanför vårt duschrum på ovanvåningen så finns just ett sådant. Där har mitt sminkbord, som är en ommålad möbel som härstammar från Andreas farmor och farfar, fått sin plats.

Det är inte alla dagar jag sminkar mig nu för tiden och om jag gör det så händer det oftast inne på toaletten med sminkborsten i ena handen och en bebis på höften och så försöker man göra något av den ekvationen.

Men när jag får slå mig när här så måste jag säga att jag föredrar detta alternativet.

Idag var vi på överraskningsfest för Lisa, som är en barndomsvän till mig, som hennes lillasyster Maja hade ordnat, även hon lika mycket barndomsvän. Och det är något särskild med det där rörande överraskningsmomentet.

Trevligt var det och vi hade absolut kunnat sitta kvar precis hela kvällen om inte en liten loppa skulle hem och läggas.

På tal om något helt annat… Har ni hört talas om de HÄR (annonslänk) det är visst världens hype bland barn just nu och vi gjorde loppornas kusiner tokglada i helgen när vi införskaffade varsin sådan till dem. Jag förstår verkligen ingenting… Kanske ett tecken på att en börjar bli gammal?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *