Strandväskor och spännande tider

Ja det är väl inte för inte som en längtar tillbaka till den där sommarsolen som var här för ett par veckor sedan? Idag har det växlat mellan reg, uppehåll men blåsigt och kallt och strålande sol och varmt.

Men snart snart hoppas jag att vi sitter där på stranden och packar upp strandkorgen. Och på tal om strandkorg så har jag alldeles snöat in på sådana här flätade väskor och korgar och som synes särskilt med garnbollar på.

Visst är de fina? Och ger verkligen sommarkänsla.

Nu har alla våra magar blivit mättade här hemma, stora tjejen har sprungit över till grannarna, lilla loppan och hennes pappa ska köra ett städryck och jag ska fortsätta sitta här bakom tangenterna för det är hel del att göra just för tillfället.

Imorgon kommer lite spännande nyheter här på Homespo.se och det ska bli så kul att detta går live – glöm inte att kika in här imorgon!

Och skulle någon mer än jag vara vara sugen på en sådan här flätad väska så gjorde jag ett kollage som kommer här. Klicka på bilderna så annonslänkas ni vidare till respektive väska.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *