Rebeccas babyshower

Igår var eftermiddagen som sagt vigd åt Rebeccas babyshower och det var så himla roligt att få träffas ett litet gäng och ”showra” den blivande tvåbarnsmamman och så passade vi på att få umgås med hela hennes lilla familj som också stannade och fikade.

Vi dukade här hemma med blomster som trädgård och natur bjuder oss på just nu, vimplarna som vi hade på vårt bröllop, ett par heliumballonger och en gigantisk konfettiballong.

Och så de sötaste besticken i trä med ett ”yum” tryckt på alla. Faktum är att när jag skrev HÄR att jag satt och klickade hem ballonger till tjejernas kalas i sommar så var det egentligen detta som var det beställningssyftet.

Både bebis och den mamman fick så fina fina saker och att se de små små bebiskläderna gjorde att hjärtat verkligen slog ett extra slag.

Och jag och Kajsa tramsade också till det lite och gjorde en förlossningsbindstårta med en ros gjord av amningsinlägg med lite bra-att-ha-grejer som dekorationer. Tramsigt, men också fnittrigt roligt.

Vi fikade, lekte lekar och pratade till tusen om allt som komma skall. Favoritleken var nog Kajsas förlossningsvariant av Alias – alltså spelet där man ska förklara ett ord utan att nämna just det ordet eller delar därav. Och allt då med förlossningsrelaterade ord.

Här skymtar förresten också ett babynest som Rebeccas svägerska Sophie gjort som var sååååå fint.

Och tänk…. snart är dessa två tvåbarnsföräldrar! Det känns som att det var alldeles nyss som Rebecca berättade och nu är bebisen alldeles snart här.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *