Midsommarkransar

I samband med kvällundanplockningen så förberedde jag också för midsommarkransarna som jag tänkte göra ikväll. Årets midsommarkransar blir helt i brudslöja och jag hoppas att jag får till dem så där täta som jag tänker mig.

Jag trodde nog allt att detta pyssel skulle bli för mig och maken efter barnens läggning, men efter att den lilla loppan gått och lagt sig så tassade Althea fram och ville mycket hellre vara med än att gå och lägga sig. Så även om det blir lite efter hennes vanliga läggtid så tyckte jag att kvalitetstiden med henne lockade mer.

Och det är nog egentligen svårt att veta vem av oss som tyckte det var mysigast.

Hoppas att ni har en fin kväll och att ni får en lika fin midsommarafton imorgon.

 

Ps Klicka gärna på hjärtat här nedanför för de inlägg ni tycker om – då blir jag så glad! <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *