Ett lyft för sovrummet… behövs!

Gardiner_Trademax

trademax_gardiner

I reklamsamarbete med Trademax.se 

Ett rum i huset som fått oförtjänt lite uppmärksamhet den senaste tiden är tjejernas sovrum. För er som hängt med ett tag kommer kanske ihåg när jag ställde frågan HÄR om vi skulle göra var sitt sovrum till tjejerna eller ett gemensamt sovrum och ett lekrum . Det blev ju den senare varianten. (Även om det stora eldprovet inte varit ännu, Juni sover ju fortsatt inne hos oss…)

Och sovrummet har blivit lite ”lämnat” och utplockat. Och här inne har jag bestämt att lägga lite tid nu när sommarsolen ändå lyser med sin frånvaro.

En första punkt är att inhandla gardiner. Så här ser det nämligen ut om en vänder sig strax väster ut:

Absolut ”avskalat och minimalistiskt” men det är inte riktigt den känslan jag vill ska betonas i tjejernas sovrum. Här vill jag istället att det ska vara mjukt, mycket textilier och bjuda in till gos och sömn.

Gardiner ger ju precis den känslan. Och om jag minns rätt så är ett bra tips att hänga gardiner högt upp för att få till lite av den där hotellkänslan?

Dessa gardiner kommer det till att bli och beslutet föll på dem med inspiration av Rebecca som valt just lite tyngre tyg till gardinerna till Aarons sovrum.

Faktum är att vi ska passa på att beställa ett gäng gardiner till nu när Trademax.se dels (så rackarns roligt nog) ville ha ett samarbete men också när de har kampanjpriser.

Ska försöka hitta några till det stora fönsterpartiet nere i vardagsrummet. Tror att det hade blivit en fin inramning där nere. Och så ska jag flörta till mig hjälp av min väldigt textilduktiga mor att få till dem på bästa sätt.

Nu ska vi ut på äventyr – hoppas att ni får en fin fredag!

5 Kommentarer

  • Hej Jasmina,

   Kul att du tycker den är fin! Tyvärr minns jag inte färgkod eller namn (lite dumt att vi inte sparade den klart) men färgen är ifrån Alcro! Var förresten inne på deras hemsida och kikade nu (tänkte se om jag hittade kulören…) och såg då en superfin rosa som heter ´Romans`. Vet som sagt inte om det är denna vi har men den var SÅ fin!

   Ha det fint!

 • Tusen tack för att du tog dig tid och svara och framför allt för att försöka leta på nätet!Ska absolut kolla in den färgen som du nämner!

  Mvh
  Jasmina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *