Bortskämda

Hela veckan har vi blivit bortskämda med massor av tid med både vänner och familj. Fika hemma, fika på stan, spontandejter och mycket fint ”häng”.

Och så körde vi någon form av grande finale igår när vi först våldgästade päronen i Hällevik och fick tid med hela stora familjen (kusiner och allt till mitt hjärtas glädje), där stora loppan stannade kvar över natten då det var totalt omöjligt att få med henne hem eftersom hennes kusin-Alma var där och vi lyxade loss med en tur till vänner, Frida och Kimmen, där bebisarna lekte medan vi avhandlade diverse världsproblem. När vi lyckats få de små till sömns så bjöds vi på utgod middag.

De fick våra smaklökar att dansa med en lyxig variant på tacos. Köttfärsen hade ersatts av grillad flankstek och jag blev bortskämd med Kung Markattas tofu smaksatt med vitlök. Bland tillbehören fanns en sallad på avokado, mango, sommarlök och lime. Så gott så jag ville aldrig bli mätt!

Känns som att batterierna laddats upp lite och det känns härligt för veckan som kommer nu är det dags för födelsedagsbonanza. På tisdag fyller vår lilla loppa ett år… Och veckan därpå blir hennes storasyster fyra år…

En uttjatat mening, men vart tar tiden vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *