Ett kök i kvällslugn

Dessa ”små” raringarna sprang jag på i blomsteraffären igår och det blev en riktigt sommarkänsla igår kväll när jag stod och pillade med dessa med öppna fönster.

Astilbe tillhör mina absoluta favoriter när det gäller blommor och upptäckte dem första gången när floristen som gjorde min brudbukett föreslog dessa till min bukett. Det finns en plan på att plantera ut dessa och då hoppas jag att mina gröna fingrar håller tillräckligt för att de ska överleva där och komma tillbaka varje säsong.

Först och främst ska jag dock ut och springa av barnen för den stora loppans energi bubblar över här inne efter att ha suttit helt stilla i två timmar hos veterinären idag. (Så vansinnigt bra jobbat av henne för övrigt.)

Andreas har inlett sin första semestervecka och som vi njuter av att ha honom hemma. Dock ska han bygga på ett litet hemligt projekt inför en viss persons fyraårsdag som är på torsdag.

Nu är det nog dags att ta på sig skorna och bege sig mot lekplatsen för annars finns en viss risk för att huset rivs, eller något åt det hållet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *