Sommargrillning

Igår bjöd våra vänner Emilie (som startade Homespo tillsammans med Rebecca) och John in till grillkväll i deras sommarstuga och vilken kväll det blev.

Och vilken dag det var också! Tror att termometern visade upp mot 26 grader vid något tillfälle. Jag och Juni började eftermiddagen med att gå på hennes första barnkalas, lille Vidar firade också sin allra första födelsedag alldeles nyss.

Efter kalaset mötte vi upp resten av familjen i Hällevik och sedan så njöt vi av barn som sprang runt lite överallt och god mat till magen.

 

När klockan började närma sig 19.30 så gick vi hem och nattade barnen hemma hos päronen. Härligt nog var vi ju just i Hällevik, så vi kunde liksom njuta både av att vara med dem på grillningen men sedan också att de fick barnvaktas lite och vi kunde sitta och just sitta kvar liksom.

Sedan tycker vi att vi börjar få till Junis sov lite bättre på kvällarna och därför kändes det bra att försöka hålla de rutinerna så mycket som möjligt.

Vi stal varsin cykel på vägen tillbaka till grillningen och jag fick roligt nog testa min mammas elcykel. Totalt livsfarligt, men också väldigt roligt.

Den prickiga klänningen är en av min garderobs största trotjänare och jag har använt den både som gravid och som ogravid likväl som både sommartid som vintertid – fast med ett par tjocka strumpbyxor till då klart. Tror den är från MQ…

Trotjänare är också kuvertväskan från Tiger, som faktiskt är en present till mig själv från mig själv, efter fem års juriststudier så blev detta min egenpresent (nytt ord..?).

Sedan satt vi där på terassen och pratade om högt och lågt, och skrattade som alltid med detta gänget, och sedan cyklade vi hemåt och bäddade ner oss hos barnen.

Sådan väldigt väldigt härlig sommarkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *