Packat för grillkväll

Inlägget innehåller sponsrat material och annonslänkar 

Jag har precis packat ihop mig och tjejerna och snart ska vi bege oss ut till Hällevik för grillkväll med vår ”storfamilj” som vi lite roligt brukar kallas oss ibland.

Ibland får man vakta tungan lite för hur tidigt man ska berätta för en fyraåring (nu kan jag ju faktiskt säga fyraåring på riktigt också – kärlek tills det) om planerna för dagen. Ungefär tre sekunder efter att jag berättat att vi skulle till Hällevik idag så startade replikerna ”När? När? När?”.

Med oss i packningen har vi våra nappflaskor från Herobility, som jag har ett fortsatt samarbete med, eftersom vi tänkte passa på att ta en övernattning i Hällevik också.

Det finns en hel del flaskor på marknaden, och i ärlighetens namn fungerar de i mångt och mycket bra till precis samma sak, men jag är så förtjust i Herobilitys formgivning men också i att flaskorna har ett nät i sig som man kan skaka igenom vällingen och få bort precis alla klumpar. Och så är flaskan spillfri.

Nu ska vi alldeles strax bege oss så jag ska skynda på, men HÄR hittar ni till Herobility för beställning och uppger ni HUSNR2420 så får ni 20% i rabatt på startpaketen, beställer ni annat så passa på att ange HUSNR24FRIFRAKT så bjuds ni på fraktavgiften.

Hoppas att ni får en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *