Drömmiga sommarwraps

Så här såg det ut när vi var hemma hos våra vänner Max och Carro sist och Carro hade gjort dra-mig-baklänges-goda wraps. En variant med paprika och bönröra och en annan med avokado, lax och färskostwasabi.

Det är nämligen som så att jag äter väldigt lite, till och med ganska så obefintligt, med kött sedan en tid tillbaka och det känns alltid så där superomtänksamt när en blir bortbjuden och någon lägger ner hela sitt hjärta i att laga efter ”specialkost”.

Carro hade hittat receptet på wrapsen i ICA:s tidning Buffé och receptet på wrapsen med paprika och bönröra hittas HÄR och avokadowrapsen hittas HÄR.

Wrapsen med paprika och och bönröra var en dröm och vår stora favorit så jag tar mig friheten att klippa in receptet här nedan – så fort prognosen visar sol så ska jag svänga ihop dessa och packa ner i strandkorgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *