Mycket morrande

Ännu en bild ifrån i tisdags och detta är Petra och Daniels utsikt ifrån deras uteplats. Inte så mycket att klaga på visst?

Nu är det kanske något svårt att se eftersom det var lite molnigt, men precis nedanför ligger Valjeviken och strax till höger en badplats med brygga. Så väldigt fint.

Är det något som jag kan sakna från vårt förra hus så är det faktiskt just en fin utsikt. Vi känner av så många andra fördelar där vi bor idag men när vi besöker vänner som bor med en fin utsikt som över havet, åkermark eller som här en vik så får man ett visst längt.

På tal om något helt annat så har det varit en allmänt morrig dag här hemma idag. Kanske tröttnaden på det här regnet (även om det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder och jada jada…) men det har liksom varit en allmän sörja av dålig energi, gnälliga barn innan mamman i huset ens fått kaffe i sig (ingen bra kombination) och för att inte tala om den där hunden som springer runt med sin gigantiska tratt. Stackarn springer in i allt från bordsben till sin matte och dennes barn. Tror att jag längtar bort den där tratten mer än hon själv gör.

Och på tal om tratten så fick vi några ynka hundralappar, utav alla tusenlappar som sprang iväg, när hon skadade sig. Avdrag för självrisk och avdrag för en viss procent som en själv får stå för… Snark.

Ja, ni hör ju på ett ungefär vart humöret ligger. Så det har morrats i varannat hörn här hemma idag känns det som.

Skönt nog hade vi min lillasyster och loppornas kusin på besök en stund och höjde stämningen. Därefter flydde Althea till sin mormor och vi passade på att röja av lite här hemma.

Men snart kommer några vänner innanför dörren och jag ska springa igenom duschen och därefter fixa något kvällsgott tills oss, tända ljus och hälla upp i glasen.

Så vänder vi den här skutan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *