Hos Henrik och Veronika

Här kommer en liten kik från Henrik och Veronikas gård. Denna innergård hade väl varit helt ok att mötas av varje dag? De har inga djur på gården, men istället en väldig massa plats. In genom de gröna dörrarna finns en länga som är tipp topp för festligheter. Ni vet när man Pinterestar (osäker på den böjningen dock…) ”lantlig”, ”romantisk” och ”fest” eller något åt det hållet och får upp de där fantastiska bilderna med en lada, vimplar, ljusslingor – så här de det här. På sin egen innergård liksom.

Vi strosade runt i trädgården och jag tror att jag ställde ungefär en tusen frågor på samma tema där den vanligaste frågan var ”vad heter denna?”.

Och så lite mark till det… Denna bilden gör verkligen inte utsikten rättvisa, men den här mulna sommaren bjuder inte direkt upp till dans.

Sommarkänsla fick jag dock verkligen av att släppa lös barnen och det rotades fram cyklar och kickbikes och så roade de sig alldeles på egen hand.

Till höger skymtar också pooltaket till poolen. Fastän att det var ganska så kallt i luften så badade vi alla (nästan alla) och jag festade, till barnens stora glädje (tror jag) till med att göra kanonkulan ner i vattnet. Och så hade de en sådan där supertrendig flamingo-flytis.

Det finns vissa drömmar i vår familj om att anlägga en pool där vårt gamla garageruckel står idag och jag kan säga att de drömmar inte blev mindre nu direkt.

Än så länge får vi dock nöja oss med vår lilla barnpool och precis den ska jag gå ut och fylla upp nu. Vädret ser faktiskt riktigt inbjudande ut och det där utlovade regnet verkar faktiskt hålla sig borta.

Hoppas att ni får en fin torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *