Med vänner vid Levrasjön

Så mysigt det är att få besök från Stockholm! Efter lunchen igår så tog vi oss till Levrasjön som ligger en liten liten bit bort men som jag är förtjust i.

Det kan faktiskt vara en av mina sommarpärlor här omkring.

Vattnet ser alldeles turkost ut och jag var nyss tvungen att googla varför det är så. Visade sig vara kalkpartiklar i vattnet som ”lurar” ögat till den turkosa färgen.

Lilla Esther tyckte i vart fall att den var toppen medan hennes föräldrar kanske var något mer svårflörtade eftersom att det trots allt var både molnigt och ganska så friskt i vattnet.

Någon som inte alls brydde sig om att det inte var någon tropisk värme var Althea. Hon är verkligen ett vattendjur och det krävdes en del övertalningsförmåga att få upp henne.

Det kan vara så att bildbevis glömde på undertecknads eget badande men jag lovar var också i en riktigt lång stund. Och det var faktiskt väldigt härligt. Nästan så att det var kallare att väl komma upp.

Sedan åkte vi hem och gjorde lite mat och kvällen avslutades sedan i soffan med frosé och jordgubbssalsa – precis som utlovat.

Så mysigt att ha dem här och de saknas redan. Tiden bara sprang iväg kändes det som.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *