Köpenhamn tur och retur

Det har varit en fin dag i Köpenhamn och om mamma blev överraskad.

Vi har strosat på Ströget, gått in i alla affärer vi fått feeling för och kikat i lugn och ro (något av en bristvara för min del i de vardagliga butiksbesöken), ätit lunch på Café Norden, fyndat på & Other stories och (något avvikande) tagit ett besök på ett sådant där fiskspa.

Väl på fiskspaet, som är ett sådant där där en stoppar ner fötterna bland massa småfiskar som utför pedikyr (det senare är en försköning av ”käkar upp död hud från dina fötter”), så kunde jag bara inte få ner mina fötter i karet.

Jag har fött två barn men att stoppa ner mina fötter bland små ofarliga fiskar det går inte…

Så jag satt i 20 minuters ”behandlingstid” med fötterna ovanför karet och en något förhöjd puls. Inte mina mest välspenderade 129 danska kronor direkt…

Nog om att stoppa ner fötterna bland fiskar, och här kommer en något svår vändning, men det var egentligen den urgoda milkshaken på Café Norden som jag hade tänkt nämna.

De måste har mixat ner brownie när de gjorde den av smaken att döma och det var minsann ingen som klagade på. Dra-mig-baklänges-god. Och detta bara måste jag prova mig fram till hemma.

Nu är vi på väg tillbaka och som jag ska pussa på små sovandes tjejer när jag kommer hem.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *