Hyllor uppsatta

Nu är äntligen våra skåp uppe på väggen i vardagsrummet på nedervåningen. De har fått stå på golvet ett bra tag eftersom instruktionen från Ikea visade att de inte kunde hängas upp.

Efter lite klurande så lyckades Andreas i vart fall komma på ett sätt att fästa upp dem säkert. Och det känns härligt att ha fått upp dem från golven.

Annars råder det en viss mörhet idag eftersom jag inte var hemma förrän efter 22 igår. Mörheten beror inte på just den sena timman utan istället att vi totalt sett hade närmare åtta timmars restid igår.

Omdirigerade tåg, sena tåg, stillastående tåg och så vidare. Allt kan inte skyllas på tågbolaget, men allt detta strul på en och samma dag.

Egentligen ska det bara vara att sätta sig på tåget här hemma i vår stad och sedan ta sig hela vägen till Köpenhamn utan att ens byta. Och tar inte åtta timmar i restid tur och retur. Hälften är lite mer rimligt.

Nog med gnäll, nu ska jag fylla på kaffekoppen och försöka klura ut vad som ska ställas ovanpå skåpen. Avskalat är visserligen fint, men riktigt så här bart ska det inte vara.

Hoppas att ni får en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *