Semesterfinal

Vilken final för årets semester det blev igår! Vi skickade iväg ett sms med kvällsbadsförfrågan till familjen Ralphén och strax därpå satt vi ihoppackade i bilen.

Vi fortsatte efter badet (där förresten samtliga inblandade försökte leta efter mina solglasögon som jag tappade i vattnet sist vi var där) hem till Petra och Daniel för middag.

Det blev en sådan härlig, och spontan, kväll. Juni somnade i vagnen, de större barnen sprang runt och busade tills de vart alldeles svettiga och så festade vi loss på hemgjord pizza. Vi satt sedan i deras orangeri och pratade, medan barnen varvade lek med tid framför TV:n, tills sena timman.

Idag ska jag springa iväg och träna en sväng och därefter ska vi nog mest försöka få ordning på huset här hemma och så smått försöka hitta tillbaka till rutinerna. Imorgon börjar Andreas jobba igen och det får lov att bli startskottet för lite vardag här hemma igen.

Mer från orangeriet hittar ni från tidigare HÄR och förresten så var jag, Althea och Petra på loppis tidigare på dagen igår och som vi fyndade. Mer om det kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *