Måndag och nytt till fötterna

God morgon… och hej vardag! Så blev det måndag och semesterslut för oss här hemma. Och det var faktiskt lite ledsamt att inte vakna tillsammans med Andreas idag.

Det har varit så otroligt härligt att vara tillsammans alla dessa fyra veckor och även om vi önskat mycket mer av vädret så har det varit så fint ändå.

Lite roligt är det att mina två stora semesterplaner var att 1. hänga en massa på stranden och 2. hitta mycket mer tid för träningen.

Stranden har vi varit någon enstaka gång, om ens det, och träna gjorde jag för första gången igår.

Men istället har vi haft massor av tid ihop, jag har fått sova både på nätter och få sovmorgon, kunnat pusta ut lite och landa och så har jag och Andreas lyckats plöja igenom två serier på Netflix (Gypsy och Ozark).

Nu är det som sagt lite mer vardag igen och vårt lilla hjärta ska få testa de här rosa godingarna som jag hittade på Zara i Köpenhamn. De ser stora ut på bilden, och jag önskar nästan att de var i storlek 39, men de är i mini-modellen storlek 21. Så väldigt väldigt söt-tuffa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *