Loppisfynd

kidsroom_details

Denna fina byrån var en av de sakerna som fyndades i lördags på loppisen. Vi var iväg på en loppis som de håller bara en gång om året och tror att de gjorde sitt till på kvalitén på sakerna som fanns där. Brukar inte alls hitta så mycket som jag gjorde i lördags.

Lite har det nog också att göra med att jag inte har bra ”loppisögon” utan kan istället bli lite stressad av alla människor och trängseln.

Skillnaden i lördags var också att jag hade ett loppisproffs som sällskap, min vän Petra, och då blev det istället så att hon gick först och hittade saker som hon trodde att jag skulle gilla och så gick jag efter, valde och betalade. Den ni.

Jag har länge letat efter en byrå till tjejernas rum och denna var verkligen bara att ställa rakt in. Nu ska den fyllas med gosedjur och böcker. Det är ju egentligen det enda som finns i deras sovrum, förutom sovplatser.

Hoppas att ni har en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *