IKEA t o r

 

Så här såg det ut här hemma igår strax innan vi tog oss iväg till IKEA. Andreas kom hem lite tidigare än tänkt och sa snabbt att det nog kunde passa bra med en tur om vi åkte på en gång.

Det är faktiskt lite av en frihetskänsla att bara kunna packa en liten ryggsäck nu för tiden och sedan ge oss iväg. Vi behöver ju inte riktigt lika mycket till Juni längre och ibland passar det ju fint (till exempel när en ska få plats med en ny induktionshäll i bagaget).

Och så tyckte jag att hon såg så stor ut där… med sin  ryggsäck och allt hår (mja, det mesta…) i en tofs.

Turen i sig gick också fint, förutom kanske hemresan där vårt lilla hjärta blev tokarg när hon inte kunde dricka vällingen som vanligt i bilstolen. Vi fick till slut stanna i ett skogsbryn så att jag kunde vyssa och mata den mycket arga ettåring ståendes. Ett rådjur tittade fram lite längre bort, undrade säkert vad som stod på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *