Glass och friska barn

Som vi kramades här hemma igår plus att det var en viss mamma som kanske var något mer ”hönsig” än vanligt.

Det som hände var att Juni ramlade ner i vår hall i söndags, det finns visserligen bara ett trappsteg men det är ganska så högt och nedanför är det klinker på betong.

Sedan var egentligen allting lugnt just i söndags men så under måndagen så tyckte vi att hon plötsligt hade dålig balans och snubblande för minsta lilla. Och så kom en plötslig feber. Eftersom vi kopplade ihop den dåliga balansen med hennes fall så ringde vi 1177 – som tyckte att vi skulle åka in.

Nu verkade balansen dock inte alls ha med fallet att göra, utan det kan istället ha varit som så att hon, så väldigt illa sammanträffande nog, hade (ännu) en öroninflammation som kan ha påverkat. Antagligen därav febern också.

Glada är vi vilket som att det inte fanns någon skada  i huvudet. Det hann liksom tänkas en hel del tankar under de där timmarna på akuten.

Vi har lyxat till det med glass mitt i vardagen och denna svängde vi ihop när jag kom på att jag hade frusna bitar av både banan och vattenmelon i frysen.

Vi mixade ihop bananbitar och vattenmelonsbitar med en skvätt havremjölk och sedan hade vi en god glass/sorbet/nicecream  (vad en nu vill kalla det) på bara några minuter.

Gott med glass och glada över att vår lilla loppa inte hade tagit någon större skada av vurpan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *