Rensar till loppis på lördag

Här inne pågår för tillfället en ordentlig rensning för att kunna dels ge lite luft men också för att kunna få plats med nytt.

Sedan finns det ”några” kartonger nere i källaren med sådant som rensats ut tidigare och som har skavt lite på samvetet att det bara står där.

Sedan kunde jag inte undvika att klämma och känna lite på min brudklänning som hänger som en prydnad i min walk-in. Men just den är jag kanske inte riktigt redo att slita mig ifrån ännu… Eller…. 

Men med allt det där andra som rensas ut tänkte jag och Rebecca hålla en garageloppis här hemma på lördag (10-15) och där kommer finnas kläder, möbler, barnkläder, gravidkläder, porslin och annat smått och gott. Så är ni i närheten av vårt Sölvesborg på lördag så kika gärna förbi.

Och båda använder Swish så vändan till bankomaten kan ni strunta i.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *