@formbar

Det händer ännu mer saker i vår kära stad i helgen. Fredag – söndag anordnar min vän Caroline tillsammans med ett gäng andra duktiga kreatörer designmarknaden Formbar på Lilla Skolgatan 4 här i Sölvesborg.

Det blir designmarknad, utställning och kreativ verkstad och workshops av olika slag.

På fredagen blir det förutom vernissage knytkalas med makramé i fokus. Så vill ni lära er knyta exempelvis amplar så in och anmäl er. Och om jag hinner få i ordning allt jag ska inför lördagens loppis så är jag bra sugen. (Också på att testa att tatuera på fejkskinn som jag läste om i Facebook-eventet).

På lördagen verkar de fylla hela huset med kreativitet. Och på söndagen ska jag ta med mig Althea på eftermiddagen pyssla loss på textilier.

HÄR hittar ni till Facebook-eventet så in och kika ni som är i krokarna, eller vill ta er hit, och i eventet hittas också anmälan till workshopsen.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *